خشک کن ها همان گونه که از نام آن ها بر می آید برای خشک کردن انواع مواد استفاده می شود. در بسیاری از موارد، ماده ای با درصدی رطوبت وارد خشک کن شده و پس از طی فرآیندی با رطوبت کم تر از خشک کن خارج می شود
کاهش درجه حرارت و خنک کردن یکی از شاخص های مهم در فرایند تولید خوراک است که سهم بسزایی در افزایش شاخص ماندگاری و بهداشت محصول دارد. این کار که با هدف کاهش گرما و رطوبت از دان های تولید شده انجام می شود
کاندیشنینگ به نوعی عملیات پخت اطلاق می شود که در طی آن مواد پودری پس از دریافت افزودنی های لازم و مخلوط شدن در میکسر، تحت دمای بالا و با اضافه شدن آب و بخار به آن ها، پخته شده و آماده ورود به اکسترودر و پلت میل می گردند
دای ها یکی از بخش های مهم و حساس دستگاه های پلت هستند که ارتباط مستقیمی با افزایش کیفیت و کاهش هزینه ها دارند. داي ها به دو شكل تخت يا نرمال (رینگی) ساخته مي شوند. در كارخانجات توليد خوراك دام و طيور، غالباً از نوع نرمال استفاده مي شود
اکسترودرها در تولید محصولات صنایع غذایی مانند اسنک ها و سویای فرآوری شده (برای استفاده انسانی)، تولید خوراک آبزیان، حیوانات خانگی، جوجه های یک روزه و مرغ اجداد و همچنین خوراک فول فت برای دام های سبک و سنگین اهمیت بالایی دارند
وکیوم کوتر نام لاتین مجموعه دستگاه هایی است که با ایجاد خلاء در فضایی که دانه های تولید شده حضور دارند، موادی را بصورت مایع و در برخی موارد جامد به سطح خارجی دانه ها می افزایند و سپس با بازگرداندن هوا، امکان ورود مایعات را به داخل دانه ها فراهم می کنند
کیفیت و دانش ما در زمینه ی آسیاب های چکشی، ناشی از بیش از یک قرن تجربه مستمر در آسیاب خوراک و سایر صنایع مربوطه در سراسر جهان است. نیاز به آسیاب کردن در تولیدات مختلف، منجر به توسعه ی آسیاب های چکشی شده
میکسرها با هدف مخلوط کردن چند ماده اعم از مایع، جامد و یا گاز بکار می روند. معمولاً با توجه به حالت موادی که با هم مخلوط می شوند (گاز، مایع، جامد، نیمه جامد، جامد-مایع، ....) از عملیات و تجهیزات متفاوتی استفاده می شود