شنبه تا چهارشنبه ۱۷-۸ ۴۲۰۴ ۴۴۲۰ ۹۸۱۱+
  • FaceBook
  • Instagram
  • FaceBook

خشک کن ها

خشک کن ها همان گونه که از نام آن ها بر می آید برای خشک کردن انواع مواد استفاده می شود. در بسیاری از موارد، ماده ای با درصدی رطوبت وارد خشک کن شده و پس از طی فرآیندی با رطوبت کم تر از خشک کن خارج می شود. درایرها به منظور تولید خوراک با کیفیت، با حفظ ریزمغزی ها و ویتامین ها اهمیت دارند.

هرچند روش های متفاوتی برای کاهش رطوبت مواد در صنایع غذایی و کشاورزی ابداع شده است، اما انواع ذیل از پرکاربردترین ها هستند:

  • درام درایر(خشک کن چرخشی)
  • وکیوم درایر(خشک کن خلأ)
  • اسپری درایر(خشک کن پاششی)
  • خشک کن پارویی
  • بلت درایر
  • درایر عمودی

اندریتز با طراحی و تولید سری جدید خشک کن با نام CZD(Combi Zone Dryer) نوآوری جدیدی را در زمینه خشک کن ها به بازار جهانی ارائه داده است. این خشک کن ها به صورت دو طبقه و نواری می تواند از زمان 30 تا 90 دقیقه محصول را با سرعت و دماهای مختلف خشک کنند. همچنین به صورت استاندارد جنس بدنه از استنلس استیل دو لایه است ولی به صورت سفارشی در نوع سه لایه نیز تولید می گردد. سیستم هوادهی خاص درایر CZD به این صورت عمل میکند که هوای سرد و گرم به صورت مستقیم به مواد که در فضای بسته هستند برخورد نمی کنند بلکه در سلول ها و محفظه ی اطراف فضای بسته وارد می شوند و انتقال دما بر روی صفحات اشتراکی با محفظه ی خوراک باعث خشک شدن می گردد.


در ذیل مشخصات و ویژگی های این دستگاه را به اختصار بیان می نماییم:
  • طراحی خاص برای افزایش کیفیت تولید خوراک آبزیان و حیوانات خانگی تا ظرفیت 30 تن در ساعت و سایزهای بین 0.8-4 میلی متر
  • مدیریت هزینه انرژی
  • حفظ ریزمغزی ها و ویتامین ها در تمامی مراحل خشک کردن
  • دسترسی و کنترل بسیار دقیق در همه ی مراحل و تنظیم زمان خشک کردن
  • توانایی ارتقای ظرفیت دستگاه به صورت مدولار، که می توان با اضافه نمودن قطعات و محفظه ی جدید به صورت سری به دستگاه موجود باعث افزایش ظرفیت گردد
  • توانایی هوادهی هم به صورت سرد و هم گرم در هر قسمت به صورت مستقل که توسط اپراتور کنترل می گردد

جهت دریافت و مشاهده کاتالوگ محصول اینجا را کلیک کنید