در اواسط قرن بیستم با اختراع دستگاهی به نام پلت میل (Pellet Mill) تغییرات بسیاری در صنعت تولید خوراک شکل گرفت. پلت میل (Pellet Mill) یا همان دستگاه تولید دان پلت در حقیقت با متراکم کردن و شکل دهی مواد اولیه که به صورت پودر وارد دستگاه می شوند
کاهش درجه حرارت و خنک کردن یکی از شاخص های مهم در فرایند تولید خوراک است که سهم بسزایی در افزایش شاخص ماندگاری و بهداشت محصول دارد. این کار که با هدف کاهش گرما و رطوبت از دان های تولید شده انجام می شود
کاندیشنینگ به نوعی عملیات پخت اطلاق می شود که در طی آن مواد پودری پس از دریافت افزودنی های لازم و مخلوط شدن در میکسر، تحت دمای بالا و با اضافه شدن آب و بخار به آن ها، پخته شده و آماده ورود به اکسترودر و پلت میل می گردند
دای ها یکی از بخش های مهم و حساس دستگاه های پلت هستند که ارتباط مستقیمی با افزایش کیفیت و کاهش هزینه ها دارند. داي ها به دو شكل تخت يا نرمال (رینگی) ساخته مي شوند. در كارخانجات توليد خوراك دام و طيور، غالباً از نوع نرمال استفاده مي شود
فیداکسپندر، دستگاهی است که در دمای بالا و زمان کم، برای فرآیند پیش آماده سازی (pre treatment) قبل از دستگاه پلت میل استفاده می شود. فید اکسپندر شبیه به یک اکسترودر تک شفت است، با این تفاوت که در انتهای آن دای قرار نمی گیرد
کیفیت و دانش ما در زمینه ی آسیاب های چکشی، ناشی از بیش از یک قرن تجربه مستمر در آسیاب خوراک و سایر صنایع مربوطه در سراسر جهان است. نیاز به آسیاب کردن در تولیدات مختلف، منجر به توسعه ی آسیاب های چکشی شده
میکسرها با هدف مخلوط کردن چند ماده اعم از مایع، جامد و یا گاز بکار می روند. معمولاً با توجه به حالت موادی که با هم مخلوط می شوند (گاز، مایع، جامد، نیمه جامد، جامد-مایع، ....) از عملیات و تجهیزات متفاوتی استفاده می شود