کاندیشنینگ به نوعی عملیات پخت اطلاق می شود که در طی آن مواد پودری پس از دریافت افزودنی های لازم و مخلوط شدن در میکسر، تحت دمای بالا و با اضافه شدن آب و بخار به آن ها، پخته شده و آماده ورود به اکسترودر و پلت میل می گردند.
دلیل انجام این کار، توانایی کم بسیاری از حیوانات در هضم نشاسته است، در حالی که آن ها می توانند نشاسته پخته شده را تا حد زیادی به راحتی هضم کنند. این رسیدگی و پخت مناسب مواد با افزایش درصد ژلاتینه شدن نشاسته تحت عمل هیدرو ترمال به دست می آید. این فرایند حرارتی با تغییر ساختار پروتئین، منجر به افزایش قابلیت هضم خوراک می شود.
در فرایندهای اکستروژن و یا تولید دان پلت، آماده سازی بهینه مواد خام قبل از ورود به دستگاه از اهمیت بالایی برخوردار است. این آماده سازی که در دستگاه هایی به نام کاندیشنر صورت می پذیرد، تأثیری مستقیم، حداقل تا 20 درصد در کیفیت نهایی محصول و استفاده موثر از تجهیزات دارد.
همانطور که گفته شد، گرمای زیاد تولید شده در این دستگاه اثرات مطلوب فراوانی بر جای می گذارد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- از بین رفتن بسیاری از باکتری های بیماری زا که در برابر دمای بالا مقاوم نیستند
- افزایش بهداشت خوراک بدون نیاز به افزودن داروهای شیمیایی
- افزایش چسبندگی مواد خام و جلوگیری از خورد شدن آن ها به کمک فرایند ژلاتیناسیون
- بالا بردن قابلیت هضم مواد معدنی برای حیوانات
- ارتقاء بهره وری و کاهش هزینه تولید با بالا بردن کیفیت محصول به صورت طبیعی و به دور از مواد شیمیایی
مجموعه ی گرما الکتریک با تمرکز برساخت دستگاه های تولید خوراک دام، طیور و آبزیان، اقدام به طراحی و تولید انواع کاندیشنر کرده و با اخذ نمایندگی رسمی شرکت اندریتز دانمارک (Andrtiz Feed & Biofuel) با واردات مدل های مختلف این دستگاه در صدد توانمندسازی هر چه بیشتر این صنعت گام بر می دارد.
شرکت اندریتز که از پیشگامان تولید ماشین آلات و تجهیزات مختلف است، با ساخت دستگاه کاندیشنر در سه مدل CM، CRT و CM-PH و در دو نوع تک محوره (Single Shaft) و دو محوره (Dual Shaft)، امکانات گسترده ای برای کاندیشنینگ مواد فراهم آورده است. از جمله مزایای این سری از دستگاه های اندریتز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
جهت دریافت و مشاهده کاتالوگ محصول اینجا را کلیک کنید